About Us

Ηλεκτρονικά Τσιγάρα
100 %
Υγρά Αναπλήρωσης
98 %
Flavor Shots
100 %
CBD
100 %

Our Skills

Το Vape84 αποτελεί το σύγχρονο ηγέτη στο Ηλεκτρονικό Τσιγάρο με περισσότερα από 10 χρόνια παρουσίας στο χώρο.

Εξειδικευμένο προσωπικό, θα βρει την τέλεια λύση της δικής σας αρεσκείας.

Επισκεφθείτε το Eshop μας και ανακαλύψτε τη μαγεία του E-Cigarette!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελεί το νέο μέσο απόλαυσης της αίσθησης του καπνίσματος. Θεωρείται (και όχι άδικα) ως ο μελλοντικός τρόπος καπνίσματος! Κι εξηγούμε γιατί…

 • Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο υγιεινό από το κανονικό.

 • Δεν περιέχει τις χιλιάδες καταστροφικές ουσίες του τσιγάρου.

 • Ακόμα και η νικοτίνη μπορεί να αποφευχθεί, ανάλογα με τις προτιμήσεις του καθένα.

Συχνες Ερωτησεις

Καμία μελέτη μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει πως το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι πιο βλαβερό από το συμβατικό.

Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη καθώς το συμβατικό τσιγάρο κατά την καύση του εκλύει μια ατέλειωτη λίστα χημικών ουσιών (πάνω από 4000) ανάμεσα στις οποίες έχουν ανιχνευθεί πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα, αρσενικό και πολλές ακόμη, ενώ τουλάχιστον 43 από αυτές θεωρούνται καρκινογόνες.

Από την άλλη πλευρά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο περιέχει κυρίως 4 ή 5 βασικά συστατικά, όπως φυτική γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, νερό, νικοτίνη (προαιρετικά) και κάποιες αρωματικές ουσίες. Σημαντικό είναι επίσης πως, ενώ στο συμβατικό τσιγάρο έχουμε καύση σε θερμοκρασίες 500 – 800 βαθμών Κελσίου, στο ηλεκτρονικό τσιγάρο έχουμε ατμοποίηση υγρού σε σημαντικά χαμηλότερες.

Με βάση συγκριτικές έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα και πολλές από αυτές έχουν δημοσιευτεί σε επιστημονικά περιοδικά παγκόσμιου κύρους, το ηλεκτρονικό τσιγάρο αποδεικνύεται λιγότερο επιβλαβές από το κάπνισμα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένας νέος, επαναστατικός εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος (ή ατμίσματος όπως είναι η πιο δόκιμη ορολογία). Έχει την ίδια αίσθηση και την ίδια γεύση με τα παραδοσιακά τσιγάρα, ενώ ταυτόχρονα παρέχει στους καπνιστές όλη την ευχαρίστηση που προσδοκούν από το κάπνισμα, χωρίς όμως πολλά από τα προβλήματα.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο δεν χρειάζεται να το ανάψετε. Είναι μία συσκευή που αποτελείται από μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία (η οποία παρέχει την απαιτούμενη ενέργεια), ένα ανταλλακτικό φίλτρο – δεξαμενή που περιέχει το υγρό αναπλήρωσης (e-liquid) και τον ατμοποιητή (δηλαδή την συσκευή που αναλαμβάνει την διαδικασία της ατμοποίησης).

Όταν πατήσετε τον διακόπτη του ηλεκτρονικού τσιγάρου, ξεκινάει μια διαδικασία ατμοποίησης που απελευθερώνει «καπνό» ο οποίος στην πραγματικότητα είναι ατμός που διαλύεται στον αέρα σε μερικά δευτερόλεπτα. Συμπερασματικά, το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιμείται όλες τις φυσικές και συναισθηματικές απολαύσεις του παραδοσιακού καπνίσματος.

Όχι. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ είναι ιατρική μέθοδος διακοπής του καπνίσματος, ούτε έχει δοκιμαστεί ως τέτοιο προϊόν.

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα εναλλακτικό προϊόν καπνίσματος το οποίο μπορεί να μειώσει ή ακόμη και να αντικαταστήσει εντελώς το κάπνισμα των παραδοσιακών τσιγάρων.

Αν αναρωτιέστε γιατί όποιος επιλέγει το άτμισμα δεν επιστρέφει στο κάπνισμα… δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

Οι περισσότεροι καπνιστές, καπνίζουν γιατί απολαμβάνουν την συναισθηματική και φυσική απόλαυση του καπνίσματος. Τα ηλεκτρονικά τσιγάρα παρέχουν ακριβώς την ίδια απόλαυση. Τα κυριότερα πλεονεκτήματά τους είναι:

 1. Η αξιοσημείωτη ομοιότητα με το κάπνισμα και η ευχαρίστηση του “καπνίσματος”
 2. Δεν περιέχουν πίσσα, μονοξείδιο και διοξείδιο του άνθρακα και άλλες βλαβερές ουσίες που εκλύονται κατά την καύση των παραδοσιακών τσιγάρων
 3. Δεν παράγουν καπνό και άρα δεν υπάρχει παθητικό κάπνισμα
 4. Είναι πρακτικά άοσμα
 5. Οι ατμιστές έχουν την ελευθερία να καπνίζουν οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή
 6. Δεν υπάρχει κίνδυνος φωτιάς
 7. Έχουν γεύση καπνού, αλλά και άλλες «προχωρημένες» γεύσεις
 8. Κοστίζουν σημαντικά λιγότερο από τα παραδοσιακά τσιγάρα
 9. Δεν κιτρινίζουν τα χέρια και τα δόντια

Δεδομένης της συνεχούς αύξησης των φόρων και της τιμής των παραδοσιακών προϊόντων καπνού, τα ηλεκτρονικά τσιγάρα μπορούν να σας γλυτώσουν πολλά χρήματα.

Για ένα πακέτο τσιγάρα την ημέρα που κοστίζει 3,5 ευρώ, ξοδεύετε 1.260€ τον χρόνο. Χρησιμοποιώντας το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας κοστίσει περίπου 500€ μαζί με τα αναλώσιμα, άρα κερδίζετε 760€ ετησίως για κάθε πακέτο τσιγάρα που καταναλώνετε ημερήσια.

 

Πρώτες ύλες / DIY

Βρείτε στο Vape84 τις κορυφαίες πρώτες ύλες!

Ατμοποιητές / Αντιστάσεις

Βρείτε στο Vape84 τα καλύτερα και πιστοποιημένα εξαρτήματα.

Στο Vape84 χρησιμοποιούμε Cookies για να βελτιστοποιήσουμε την περιήγηση σας. Συνεχίζοντας στη σελίδα αυτομάτως αποδέχεστε και τα cookies!

Shopping cart

close